A Kezdet…

Pásztory Edinának hívnak, alkalmazott fotográfus vagyok. 10 éve nyomkodom a gépem és keresem a megfelelő fényeket. 4 éve van műtermem a III.kerületben. Elérkezett az idő, hogy Blogot írjak, haladnom kell a korral mondják a lányaim:)

Szülünk…

A családháló internetes oldaltól keresett meg Csontos Dóra, hogy az egyik kedvenc fotótémámról kérdezzen. Itt olvashatjátok a riportot:

Kecskék és sajtok…

News

Van egy csodaszép farm a város szélén, Pomázon a Fülöp Kecskefarm. Beát, a farm háziasszonyát az óvodából ismerem, ahová a kislányom is jár. Megkért, hogy készítsünk pár képet a sajtokról és a boltról. Festői környezetben, saját szaporítású kecskék tejéből, húsából készült termékeket lehet kapni. A képeket külső helyszínen, a boltban készítettük el. Egy régi fa mérleget használtunk háttérnek. A krémsajttól a gomolyáig minden megtalálható volt. Természetes anyagokból előállított organikus termékek, így a kiegészítőket is úgy válogattuk (zöldségek, gyümölcsök). Mondanom sem kell a fotózás legnehezebb része az volt, hogy ne kóstoljuk meg az összeset:). A képeket a Gerendaházak újságban is megnézhetitek:

Elérhetőség

STUDIO'70 Műterem

  Budapest 1031, Vizimalom sétány 10.
  +36 30 211 9485
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Online időpontfoglalás