Glamour és divat fotózás

glamour (jelentése varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét és elkendőzve esetleges hibáit. Természetéből adódóan az ábrázolt modellek leggyakrabban csinos, fiatal hölgyek, azonban a hasonlóság ellenére a glamour nem azonos az akt-, vagy az erotikus-fotó műfajával. Bárki kérhet glamour fotózást, egy kis bátorság szükséges, a többit mi megoldjuk. Hogyan készülj rá? Válassz ki pár kedvenc ruhát, ha szeretnél szakembert ehhez, stylist is tudunk ajánlani. A fotózás legalább 2 órát vesz igénybe, kb. 80 kép készül rólad, melyeket digitális formában megkapod és 20 db-ot kis is retusálunk.

Ára: 85.000.-Ft a műteremben, kültéri helyszínen 90.000-Ft-tól… (tartalma: 2 órás fotózás, 1 smink, 1 frizura, kb. 80 kép elkészítése, 20 db kiválasztott kép megretusálása)

Vállalunk divatfotózást cégeknek, magazinoknak. Előre egyeztetett időben és helyszínen, válogatott modellekkel. Az árakat személyre szabottan állapítjuk meg.

Modelleknek portfólió készítésében segítünk. Igény szerint itt is kérhető stylist ruhákkal és sminkes.

Ára: kérje egyedi ajánlatunkat!